Sidan publicerades senast 2018-06-13
Tillbaka
Spara/dela med dig:
Startsidan    NYHETSBREV    

Om HRinfo

HRinfo är ett nyhetsbrev som vänder sig till alla som vill få nyheter och öka sin kompetens inom HR, ledarskap, personal hälsa och lön. Ungefär varannan månad sammanställer vi relevanta tips och nyheter som du kan ha nytta av i ditt dagliga arbete.

Här på hemsidan samlar vi alla publicerade artiklar från nyhetsbreven samt uppdaterad belopps- och procentinformation, nyckeltal samt stöd vid löne- och utvecklingssamtal. Innehållet på HRinfo.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Copyright © 2018 Hogia HR Products AB.

HRinfo är helt kostnadsfritt och av generell karaktär, vilket innebär att det inte kan ersätta rådgivning i det enskilda fallet. Informationen i nyhetsbrevet baseras på källor som vi har bedömt som tillförlitliga, och vi kan inte ta ansvar för eventuell skada som kan uppkomma på grund av fel eller brister i den lämnade informationen.

Din integritet som prenumerant

För oss på Hogia är din personliga integritet viktig och vi lagrar enbart dina relevanta personuppgifter i vårt e-postsystem för att kunna skicka dig information och nyhetsbrev som berör ekonomi, HR/lön, våra produkter, utbildningar och event. Du kan alltid höra av dig till oss och begära att få ta del av dina prenumerationsuppgifter samt ändra alternativt radera dem. Vi kommer inte att tillåta något företag utanför Hogia-gruppen att använda de uppgifter du anger. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken Avanmälan längst ner i nyhetsbrevet.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies i vår integritetspolicy .

Välkommen som prenumerant!


Redaktören   

Telefon: 0303- 666 00
E-post: hrinfo.nyhetsbrev@hogia.se 


F ALLA NYHETER DIREKT I DIN MEJL


HRINFO  
Nyhetsbrev 2019  
Nyhetsbrev 2018  
Nyhetsbrev 2017  
Nyhetsbrev 2016  
Nyhetsbrev 2015  
Nyhetsbrev 2014  
Copyright 1999-2019 Hogia


Tipsa en vn