Sidan publicerades senast 2015-12-10
« Tillbaka
Spara/dela med dig:
Startsidan »   ARTIKLAR »   ARTIKLAR »   Artiklar 2015 »   

Artiklar 2015

Svenska medarbetare efterfrågar utvecklande ledarskap

I Netigates årliga medarbetarundersökning ser man att många anställda efterfrågar utveckling kring både ledarskap och projektledning. Rapporten identifierar också chefens kompetens som avgörande ... Läs mer »

Hållbar HR 
– en utmaning med flera dimensioner

I dag verkar alla vara överens om att företag och organisationer måste ta ansvar för en hållbar utveckling och hållbart företagande. Men hur hållbara är våra arbetsplatser när det gäller att ta hand om våra egna, viktigaste resurser - ... Läs mer »

Förändringsarbete i samband med systemimplementering

När ett företag väl tagit beslutet om att investera i ett nytt systemstöd har man med stor säkerhet också adresserat ett problem. Vad som upplevs problematiskt kan självklart skilja sig åt, men ofta är det den manuella hanteringen som uppfattas ... Läs mer »

Rekrytering, ett omfattande behov på ett företag som växer

Hogia har ökat antalet medarbetare varje år sedan starten för 35 år sedan och rekrytering är för oss ett kontinuerligt arbete. Rekrytering är också mycket tids- och resurskrävande och vi ansåg oss oftast inte ha tid eller tillräcklig kompetens för ... Läs mer »

Molnlösningar i fokus på årets Ekonomi & Företag

10 % av dagens anställda arbetar till och från arbetet och 47 % av dagens anställda anser att tillgång till mobil teknologi ger dem balans i livet. Att kunna arbeta när och var man vill är krav som allt fler anställda ställer på sin ... Läs mer »

Det flexibla arbetslivet

Juseks rapport visar att möjlighet till att arbeta flexibelt uppfattas positivt bland akademiker. Samtidigt stressas många av kraven på att ständigt vara ... Läs mer »

Sju nycklar till karriär

Det finns ett väl beprövat framgångsrecept som består av en nyckelknippa med sju nycklar, som öppnar rätt dörrar för dig som vill göra ... Läs mer »

Hur svårt kan det vara att göra lön?

Antalet lönespecialister som aldrig fått kommentaren "hur svårt det kan vara att göra lön" och den ständiga referensen till att det "bara är att trycka på knappen" är lätträknade. ... Läs mer »

Vad som gör oss lyckliga

Nordens största lyckoundersökning, Wise Happiness, genomförs av HR-koncernen Wise Group. Här identifierar de, med hjälp av cirka 5 000 deltagare, vad som får oss att må ... Läs mer »

Så medlar du vid en arbetsplatskonflikt

Syftet med medling på arbetsplatsen är att hantera en motsättning på ett konstruktivt sätt så att parterna kan fortsätta samarbeta. Detta är inte bara stärkande för individer, utan kan även spara stora resurser för organisationen, då omplaceringar ... Läs mer »


FÅ ALLA NYHETER DIREKT I DIN MEJL


ARTIKLAR  
Artiklar 2019  
Artiklar 2018  
Artiklar 2017  
Artiklar 2016  
  Artiklar 2015  
Artiklar 2014  
Artiklar 2013  
Artiklar 2012  
Copyright © 1999-2019 Hogia  


Tipsa en vän