Sidan publicerades senast 2012-12-18
« Tillbaka
Spara/dela med dig:
Startsidan »   ARTIKLAR »   ARTIKLAR »   Artiklar 2012 »   

Artiklar 2012

Bloggduell ska lyfta arbetsmarknadsfrågor

Under fem veckor utmanar Almega och fackförbundet Unionen varandra i en öppen bloggduell. Exempel på ämnen som kan komma att diskuteras är ungdomsarbetslöshet, kompetensutveckling och ... Läs mer »

Sänkt moms gav fler jobb och lägre priser

- Momssänkningen har gjort att branschens företag vågar anställa, säger Eva Östling Ollén, vd för branschorganisationen Visita, som tidigare hette Sveriges Hotell- och Restaurangägare, ... Läs mer »

Sommarjobbande studenter får expertråd

Provjobba inte gratis, kontrollera om företaget har kollektivavtal, få ett skriftligt anställningsavtal och ha koll på ... Läs mer »

Viljestyrka och Lean verktyg för god hälsa

Frestas du ofta av att göra något annat än det du föresatt dig? Äter du kanelbullen även om du just bestämt dig för att låta ... Läs mer »

Individuell lönesättning eller centrala avtal?

Sju av tio svenskar i arbetsför ålder vill löneförhandla direkt med chefen, inte via ombud. På Scan i Linköping används individuell lönesättning med regelbundna målsamtal och en lönediskussion utifrån det. ... Läs mer »

Så får du den lön du förtjänar

Dags för årets löneförhandling med chefen. Jobbigt? Du är inte ensam; de flesta tycker att det är ett av årets svåraste ... Läs mer »

Rapportera rätt lön till Collectum

April månad innebär lönerevision på många företag. Tänk på att anmäla de nya lönerna till Collectum så att premiepensionen för tjänstemännen baseras på rätt ... Läs mer »

Jag har fått ett kvitto på att lön är värt någonting

Olle Bergström, lönechef på Arithma Service (OKQ8) och användare av Hogias löne- och personaladministrativa programvaror sedan många år, har tilldelats Stora Lönepriset ... Läs mer »

Alla ungdomar behövs

När de äldre generationerna inom kort lämnar arbetsmarknaden uppstår många luckor att ... Läs mer »

”Vad vill du egentligen?”

Hur ska man veta vilket jobb som är rätt för just mig? Det viktigaste är att låta beslutet - eller insikten - ta tid, menar karriärcoachen Jaana ... Läs mer »


FÅ ALLA NYHETER DIREKT I DIN MEJL


ARTIKLAR  
Artiklar 2019  
Artiklar 2018  
Artiklar 2017  
Artiklar 2016  
Artiklar 2015  
Artiklar 2014  
Artiklar 2013  
  Artiklar 2012  
Copyright © 1999-2019 Hogia  


Tipsa en vän