Sidan publicerades senast 2012-12-18
« Tillbaka
Spara/dela med dig:
Startsidan »   ARTIKLAR »   ARTIKLAR »   Artiklar 2012 »   

Artiklar 2012

Välj rätt systemstöd för ditt Talent Management

Med en genomtänkt talangstrategi – Talent Management – säkrar du att nyckelkompetenserna stannar kvar i ... Läs mer »

Expo Lön 2013

2012 startade Hogia och Draftit ett nytt utbildningsforum, Expo Lön och Expo HR, för alla som arbetar med löner, skatt och ... Läs mer »

Motivation - en framgångsfaktor att räkna med

Motivation föder arbetsglädje som i sin tur föder framgång. Den som trivs på sin arbetsplats har lättare att uträtta stordåden ... Läs mer »

Månatliga kontrolluppgifter

Det finns en pågående utredning hos Skatteverket och finansdepartementet om att företag ska lämna kontrolluppgifter för anställda varje månad. ... Läs mer »

Jobba borta, hemma eller både och?

Ny teknik skapar nya möjligheter och de traditionella kontoren och kontorslandskapen tycks snart vara ett minne blott. Men även om att jobba på distans blir allt mer vanligt är det väldigt få människor som vill vara helt avskurna från kollegor och ... Läs mer »

Talent Management säkrar företagets nyckelkompetenser

Konkurrensen om de bästa talangerna är stenhård. Med en genomtänkt ”talangstrategi” – Talent Management - säkrar du att nyckelkompetenserna ... Läs mer »

Rätt personal på rätt plats med dokumenterade samtal

Att placera rätt person på rätt plats är självklart i en organisation. Ändå kan det bli fel. Vanligaste orsaken till detta är att man inte känner till de anställdas ... Läs mer »

Det vardagliga samtalet är modellen

Kommunikation är kittet i en organisation. Det är i samtalet vi möts. Men samtalet har förändrats. Chefer talar inte längre ”till” ... Läs mer »

Nyckeltal - jämställdhet

Nyckeltal har traditionellt använts mest i ekonomiska sammanhang. Under senare år har även nyckeltal utvecklats inom andra ... Läs mer »

Svenskt Näringsliv motsätter sig könskvotering

Böter eller uteslutning från att delta i offentliga upphandlingar om inte fyra av tio styrelseposter innehas av ... Läs mer »


FÅ ALLA NYHETER DIREKT I DIN MEJL


ARTIKLAR  
Artiklar 2019  
Artiklar 2018  
Artiklar 2017  
Artiklar 2016  
Artiklar 2015  
Artiklar 2014  
Artiklar 2013  
  Artiklar 2012  
Copyright © 1999-2019 Hogia  


Tipsa en vän